Links

Op 13 februari 2010 zullen wij samen een hele nieuwe fase in gaan. We weten dat dit niet mogelijk was geweest zonder de hulp van enkele vrienden, daarom hebben we deze pagina in het leven geroepen om hun in het ‘zonnetje’ te zetten 🙂

Euroconcerts

Johan van Loo is al jaren de man achter Euroconcerts. Als vaste geluidsman van Sharon zorgt hij ervoor dat Sharon iedere keer weer op haar best klinkt. Al hoeft hij daar niet veel voor te doen volgens Gilbert 😉

Garrone

Voor het allerbeste Italiaans ijs van Nederland ga je natuurlijk naar Garrone in de Grote Houtstraat in Haarlem. Een van de besprekingen voor het huwelijk hebben we hier gehad en heeft Beate ons lekker verwend met het beste ijs dat wij kennen. Dus, als je naar Haarlem komt, dan moet je zeker langs Garrone gaan. (Let op: Garrone is open van begin maart t/m eind oktober)

Lucas Fotografie

Op facebook zagen we een foto reportage van een concert van Matthijn Buwalda en daar waren we erg van onder de indruk. Toen gingen we direct op onderzoek uit en kwamen we al snel uit bij www.lucasfotografie.nl. Na een leuk gesprek met Lucas wisten we het: deze man is de beste man voor de job! We kijken nu al uit naar een super mooi trouwalbum!

Resmerize

Resmerize is verantwoordelijk voor de huisstijl van “Forever starts today”. Van kaart tot website, zij hebben het helemaal geregeld. Mocht je nog op zoek zijn naar een art director voor je nieuwe huisstijl of website, dan moet je zeker even gaan naar www.resmerize.nl. Resmerize werkt overigens nauw samen met R-stein.nl.

Schiphol Taxi Deluxe

Bij een huwelijk hoort natuurlijk een trouwauto.  En na lang zoeken gaven we de hoop een beetje op. Maar toen kwam er een belletje van een goede jeugdvriend van Gilbert die aanbood om ons te rijden. Nou, zo’n geweldig aanbod sla je natuurlijk niet af, helemaal niet als je nog mag kiezen uit twee luxe auto’s. De keuze is gevallen op de super stoere en gepimpte Touareg met dikke velgen. Tja, we konden de bling toch niet weerstaan 🙂 Maar goed, zoek je nog een goede taxi, die net wat luxer is in alle opzichten, dan kunnen we je www.schipholtaxideluxe.nl van harte aanbevelen.

Tenslotte…

Twee organisaties die we een warm hart toedragen willen we ook noemen op deze pagina. Allereerst Compassion waar Gilbert ook ambassadeur van is. Compassion is een Christelijke hulporganisatie die wereldwijd momenteel meer dan 1.000.000 kinderen ondersteunt door hun te voorzien in onderwijs, voedsel en kleding. Kijk voor meer informatie op www.compassion.nl.

De tweede organisatie is Girl Alert. Dit is een organisatie die zich inzet voor meisjes in ontwikkelingslanden door hun te voorzien in onderwijs. Miranda Tollenaar is de initiatiefneemster achter Girl Alert. Wij kennen haar al jaren vanuit haar rol als manager van Inside Out. Kijk voor meer informatie op www.girlalert.org.