We zijn getrouwd!!!

Gisteren was AMAZING!!! Zoveel familie, vrienden en bekenden. Ik moet nu druk inpakken voor de huwelijksreis… maar ik wilde toch wat mooie foto’s delen van onze dag. Dus klik hier om te gaan naar de foto’s (op Facebook).

Tags: ,

3 Responses to “We zijn getrouwd!!!”

 1. February 15th, 2010 at 5:15 pm

  Nicolette says:

  Gefeliciteerd!
  Jullie zijn echt zooooo schattig samen!!!!

 2. February 15th, 2010 at 9:21 pm

  Michaël (Nathalie & kids) says:

  Hi Gil & Sharon,

  Echt van harte gefeliciteerd …! Het allerbeste op deze mooie, spannende en soms/regelmatig/vaak ook uitdagende reis … wauw. Mn squash-maatje = getrouwd … ben er even stil van, hahaha.

  P.S.: nog steeds in de ziekenboeg thuis. Justin ziek en ondergetekende ook al een week. Ik ga vlug de foto’s bekijken via de link die je hebt gepost.

  Laterzz,
  Michaël (Nathalie & kids)

 3. February 15th, 2010 at 11:16 pm

  Eric van den Berg - Radio Gelderland says:

  Kersvers bruidspaar!

  Aan de foto’s te zien en aan jullie enthousiaste berichtjes was het een geslaagde dag! Ik had me voorgenomen het te onthouden, maar ondanks twitter, hyves, blog, www, sms, msm en weet ik veel wat al niet meer heb ik het zaterdag toch vergeten… sorry.. maar.. VAN HARTE GEFELICITEERD, ALLE GOEDS GEWENST EN EEN FIJNE VAKANTIE!

  Eric van den Berg , Radio Gelderland

Leave a Reply